O NAS

GENUS LUXURIES

trgovina in storitve, d.o.o.

Davčna številka:

SI 31993397

Matična številka:

9340718000

Naslov podjetja:

Dragovica 13

5251 Grgar

Slovenija

Mobilni telefon:

Tel: +386 40 836 342

E-mail naslov:

info@genusluxuries.com

O NAS

Predstavljamo vam naše podjetje, vodilnega ponudnika luksuznega promocijskega materiala. Naša vizija se je rodila iz 13-letnih izkušenj našega lastnika v direktni prodaji, ki je delal tako z velikimi podjetji kot tudi s fizičnimi strankami. Ta izkušnja nam omogoča, da zdaj svoje znanje o pomembnosti kvalitetnega promocijskega materiala delimo z vami.

Naša predanost je ustvariti unikatne izdelke, ki pripomorejo k večji uspešnosti in prepoznavnosti vašega podjetja ter njegovih predstavnikov, bodisi vodstva podjetja ali prodajne mreže.

Smo zanesljiv partner, ki vam nudi popoln servis brendiranja in izstopanja v vaši branži.
Kaj nas ločuje od drugih ponudnikov? Naša strast, do ustvarjanja luksuznega promocijskega materiala je neprekosljiva. Vsak izdelek, ki ga ustvarimo, je narejen z največjo pozornostjo, do detajlov in vrhunsko kakovostjo. Naše mojstrstvo se odraža v izbiri najboljših materialov, inovativnih dizajnov ter izjemnih izdelovalskih tehnik.

Sodelovanje z nami pomeni, da se boste lahko zanesli na strokovno znanje našega tima, ki bo skupaj z vami razvijal unikatne ideje, prilagojene posebej za vaše potrebe. Ponujamo vam široko paleto izdelkov kot so luksuzne poslovne vizitke, broške podjetij, reklamni vratni trakovi, zapestnice, mape za hranjenje dokumentov na predstavitvah, pisala izdelana po vaših grafikah – načrtih, vključno z celotno grafično podobo in še veliko ostalega po dogovoru.

Vsak izdelek nosi pečat kakovosti in ekskluzivnosti, ki bo zagotovil, da boste izstopali v množici.
Poleg tega si prizadevamo zagotoviti tudi izjemno izkušnjo strankam. Naša ekipa je prijazna, odzivna in strokovno usposobljena, da vam zagotovi najboljšo storitev. Ne samo, da bomo poskrbeli za vaše potrebe pri oblikovanju in proizvodnji, ampak vam bomo tudi svetovali in vas usmerjali v pravilno izbiro izdelkov, ki bodo najbolj odražali vašo blagovno znamko in cilje.
Pri nas ni kompromisov glede kakovosti. Vsak izdelek je skrbno preverjen in testiran, da zagotovimo, da dosega najvišje standarde. Naše stranke lahko zaupajo, da bodo prejele izdelke, ki so popolni, estetsko dovršeni in trpežni.

Vabimo vas, da se
nam pridružite in dovolite, da vam pomagamo ustvariti luksuzno promocijsko gradivo, ki bo vašemu podjetju prineslo uspeh in prepoznavnost, ki si ju zaslužite. Skupaj bomo oblikovali in izdelali izdelke, ki bodo navdušili vas in vaše stranke.

LOKACIJA IN KONTAKT

Brezplačni pogovor s svetovalcem

Pokličite nas:

Pišite nam, odgovorimo v 24h urah: